Spring til indhold

Lejligheder og lejeboliger

EMG Bolig har 30 lejligheder og lejeboliger til leje på Grundtvigsvej i det sydlige Ikast.

Alle lejeboliger er 2-værelses og 3-værelses lejligheder på 70 eller 80 kvm. Når en lejlighed udlejes er den naturligvis nyistandsat. Vores lejligheder er lyse og lækre og har en dejlig stor terasse eller altan, som vender ud mod et skønt område med masser af grønne arealer, forbundet med sti-systemer til både cyklister og fodgængere.

Alle lejligheder ligger tæt på skole, fritidsordning og sportshal, og der er gode busforbindelser til Ikast centrum. Der er ca. 400 m. til områdets supermarkeder. Alene i det nærmeste område er der adskillige legepladser til både de helt små og de lidt større børn.

Er i studerende kan I leje en lejebolig som med fordel kan deles som studiebolig. Både Herning og Ikast-Brande byder på mange studiemuligheder, bl.a. gymnasium, handelsskole, teknisk skole, sportscollage og FC Midtjyllands fodboldakademi.

Ikast er en by i Midtjylland under Ikast-Brande kommune, som ligger kun 12 km. fra Herning. Motorvejen fra Ikast til Herning ligger kun få minutters kørsel fra Grundvigsvej.

Ønsker du at leje en 2-værelses eller en 3-værelses lejlighed, så kontakt os på tlf. 97 25 12 25 eller send en e-mail til emg@emgbolig.dk.

Stue Køkken  Badeværelse

> Se flere billeder i galleriet